Over Ons

Klusbedrijf Gooiland is een dynamisch bedrijf met oog voor detail. Het zijn immers de details die doen spreken voor vakmanschap. Ons motto is niet voor niets:  “Kwaliteit voor een eerlijke prijs.” 

Klusbedrijf Gooiland is geen 13 in een dozijn bedrijf. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en moet doen waar hij of zij goed in is. De medewerkers van Klusbedrijf Gooiland zijn gespecialiseerd in stukadoren, schilderen en tegelwerken. En wij dragen de nodige ervaring met ons mee.

Onze kwaliteit vertaalt zich in de terugkerende klanten en hierdoor  maken we vaak kennis met de kennissen van de klant die hun klus graag aan ons toevertrouwen. 

Als u voor ons kiest, kiest u voor kwaliteit, een eerlijke prijs en betrouwbaarheid. Met ons weet u waar u aan toe bent. We maken heldere afspraken en u weet van te voren wat u kwijt bent aan kosten. Vraag nu een offerte aan en laat ons u overtuigen van onze service.

Wilt u meer zekerheid? Wij voorzien u met alle plezier van referenties van onze tevreden klanten.

Waarom Klusbedrijf Gooiland?

De beste prijs

De prijs bepaalt naast de kwaliteit voor een groot deel de tevredenheid van klanten. Wij investeren niet in reclame. Onze tevreden klanten raden ons aan bij anderen.

Vakmanschap

Alleskunners bestaan niet en dat weten wij. Voor iedere klus hebben wij een expert die het vak vele jaren beheerst. Alleen met de beste vaklieden kun je de beste kwaliteit leveren.

Tevreden klanten

U hoeft niet over één nacht ijs te gaan. Velen gingen u voor en daar zijn wij trots op. Neem eens een kijkje bij onze recensies of vraag ons gerust om referenties.

Een aanspreekpunt

Wij zijn expert op het gebied van stukwerk, schilderwerk en tegelwerken. Daarnaast werken wij ook samen met andere vakmannen die een verlengstuk zijn van onze werkzaamheden. Denk hierbij aan een badkamer waar ook een WC gemonteerd moet worden. U hoeft dit niet zelf te organiseren. U hoeft ons alleen te vertellen over uw wensen en wij voeren alles uit, desnoods met hulp van andere vakmannen. Ook hierbij hanteren wij onze scherpe prijzen.

Benieuwd naar Klusbedrijf Gooiland?