Schildersbedrijf

Schilderwerk

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in ’t Gooi, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn begonnen in Huizen en zijn in de loop van de jaren uitgebreid naar Hilversum, Blaricum, Laren en andere plaatsen in het Gooi. Door middel van mond tot mond reclame kregen wij steeds meer klanten buiten het Gooi. Van Amsterdam en Almere tot en met Amersfoort en Utrecht. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Almere of Amersfoort. Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Buiten schilderswerk:
Van tijd tot tijd heeft uw houtwerk wat liefde en aandacht nodig. Vooral in het klimaat waarin wij leven, dat continue wijzigt van regenachtig naar droog en zelfs tropisch weer. Door het hout op de juiste wijze te behandelen zorgt u ervoor dat grote reparaties of vervanging uitblijven. Daarom is het belangrijk om uw onderhoud te laten doen door gespecialiseerde vakmensen. Het draait niet alleen om het zichtbaar resultaat. Wat heeft u aan een mooi resultaat als het houtwerk er onder lijdt. Zo repareren wij houtwerk en halen wij houtrot weg. Daarnaast gebruiken wij alleen de beste producten die goed zijn voor uw houtwerk.

Binnen schilderwerk:
Bent u bezig met de verhuizing of is het simpelweg weer tijd om uw muren te verfraaien? Dat is natuurlijk mogelijk. Maakt u zich zorgen of de gekozen kleur wel de juiste is? Wij geven u graag een passend kleuradvies, zodat uw woning weer gezellig en sfeervol tot zijn recht komt. Onder binnenschilderwerk valt ook het schilderen van uw deuren en kozijnen. Onze specialisten kijken naar zaken die in eerste instantie er niet toe lijken te doen zoals licht inval, of de mate van gebruik. Heeft u kleine kinderen die graag verven, dan kunnen wij bijvoorbeeld afneembaar verf gebruiken. Wij denken graag met u mee en bieden een oplossing die jaren meegaat.

Spuitwerk:
In sommige gevallen biedt spuitwerk het beste resultaat. Bij spuitwerk spelen een aantal factoren van groot belang om het op de juiste manier te verrichten. Daarom hebben wij onze werkplaats speciaal ingericht om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een mooi en strak eindresultaat. Heeft u een keuken welke een opfrisbeurt kan gebruiken of is uw salontafel niet meer van deze tijd? Samen met u bespreken we uw wensen en brengen deze tot werkelijkheid. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.