Stukadoor

De meeste klanten van ons selecteren ons op onze prijs. Waarna ze blij verrast worden door het spiegelgladde resultaat. Waarom kunnen wij dit wel en een ander stukadoorsbedrijf niet. Wij investeren in onze mensen, materiaal en kennis. Wij doen niet aan grote reclame campagnes. Onze reclame is onze kwaliteit en dat zorgt er voor dat u het aan anderen doorverteld. Dat u ons gaat aanraden in uw netwerk, durven wij een doos bonbons op te zetten.

Stucwerk heeft een speciale status binnen Klusbedrijf Gooiland. Wij zijn namelijk ooit begonnen als stukadoorsbedrijf in Huizen, Hilversum en omgeving. Wij werken tegenwoordig in heel Nederland. Van Utrecht en Amersfoort tot Amsterdam en Almere. Onze eerste stukadoor die jaren geleden al flinke bagage aan ervaring had, is nog steeds onze stukadoor. En die ervaring en kunde, ziet u terug in uw gladde muren.

Daar waar de meesten meters proberen te maken, werken wij gestructureerd en netjes om het beste resultaat te leveren. Voor nog een gladder resultaat kunnen wij eventueel gebruik maken van een top finish laag die voor een adembenemend resultaat zorgt.

Goed stucwerk gaat gepaard met goed schilderwerk. U kunt het mooiste stucwerk om zeep helpen door slecht schilderwerk. Indien u voor ons schilderwerk kiest, zorgen wij er voor dat het schilderwerk perfect aansluit op de kwaliteit van het stucwerk.